Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

‘Ωρα ‘Εναρξης: 5.00 μ.μ.
Χορογραφία: PETER WRIGHT
Μουσική: PYOTR IL’YICH TCHAIKOVSKY

Περίληψη

Η ερμηνεία του Peter Wright του The Nutcracker έχει γοητεύσει τα παιδιά και τους ενήλικες από την πρώτη παράσταση του The Royal Ballet το 1984. Το 1892 το μπαλέτο του Lev Ivanov σε συνδυασμό με την πλούσια εικονική βαθμολογία του Tchaikovsky παρουσιάζονται σε μια γιορτινή περίοδο με έντονα σχέδια δημιουργόντας έτσι μία μαγική παραγωγή.

Το μπαλέτο αρχίζει στο γερμανικό σπίτι των Stahlbaums του 19ου αιώνα, όπου φιλοξενούν ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Η ρύθμιση της περιόδου αποτυπώνεται σε πολυτελή λεπτομέρεια από τα σχέδια του Julia Trevelyan Oman, τα οποία περιλαμβάνουν αυθεντικά χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμητικά που μαγικά έφεραν στη ζωή. Η χορογραφία του Wright ενσωματώνει έξυπνα θραύσματα του πρωτότυπου υλικού του μπαλέτου, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού pas de deux για τη Νεράιδα Ζάχαρης και τον Πρίγκιπα. Αλλά δίνοντας έμφαση στη σχέση της Clara με το Καρυοθραύστη, η παραγωγή κερδίζει συγκινητικά την πρώτη αγάπη.

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Πάνθεον.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

 • Capernaum

  21 Φεβρουαρίου - 24 Φεβρουαρίου

  Η ιστορία ενός ατίθασου, χαρισματικού αγοριού, το οποίο επαναστατεί ενάντια στη, γεμάτη κακουχίες, ζωή του και παλεύει να βρει τρόπο να επιβιώσει στις παραγκουπόλεις του Λιβάνου.

 • Η Σύζυγος

  21 Φεβρουαρίου - 24 Φεβρουαρίου

  Η Τζόαν είναι η τέλεια σύζυγος- επί σαράντα χρόνια έχει θυσιάσει τα όνειρα της για να στηρίξει το σύζυγο της και τη λογοτεχνική του καριέρα. Ο γάμος τους έχει χτιστεί με άνισους όρους κι εκείνη...

 • Ρόμα

  4 Μαρτίου - 7 Μαρτίου

  Το πιο προσωπικό έργο έως τώρα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλφόνσο Κουαρόν, η ταινία "Ρόμα" ακολουθεί την Κλίο, μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτον...