Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

‘Ωρα ‘Εναρξης: 5.00 μ.μ.
Χορογραφία: PETER WRIGHT
Μουσική: PYOTR IL’YICH TCHAIKOVSKY

Περίληψη

Η ερμηνεία του Peter Wright του The Nutcracker έχει γοητεύσει τα παιδιά και τους ενήλικες από την πρώτη παράσταση του The Royal Ballet το 1984. Το 1892 το μπαλέτο του Lev Ivanov σε συνδυασμό με την πλούσια εικονική βαθμολογία του Tchaikovsky παρουσιάζονται σε μια γιορτινή περίοδο με έντονα σχέδια δημιουργόντας έτσι μία μαγική παραγωγή.

Το μπαλέτο αρχίζει στο γερμανικό σπίτι των Stahlbaums του 19ου αιώνα, όπου φιλοξενούν ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Η ρύθμιση της περιόδου αποτυπώνεται σε πολυτελή λεπτομέρεια από τα σχέδια του Julia Trevelyan Oman, τα οποία περιλαμβάνουν αυθεντικά χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμητικά που μαγικά έφεραν στη ζωή. Η χορογραφία του Wright ενσωματώνει έξυπνα θραύσματα του πρωτότυπου υλικού του μπαλέτου, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού pas de deux για τη Νεράιδα Ζάχαρης και τον Πρίγκιπα. Αλλά δίνοντας έμφαση στη σχέση της Clara με το Καρυοθραύστη, η παραγωγή κερδίζει συγκινητικά την πρώτη αγάπη.

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Πάνθεον.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

  • Royal Opera House Presents: La forza del destino

    8 Μαΐου

    Η δύναμη του πεπρωμένου (La forza del destino) είναι μία opera σε 4 πράξεις του Ιταλού συνθέτη Τζουζέπε Βέρντι, γραμμένη πάνω σε ιταλικό λιμπρέτο του Φραντσέσκο Μαρία Πιάβε βασισμένο σε ένα ισπανικό θεατρ...

  • Royal Opera House Presents: Faust

    22 Μαΐου

    Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες γαλλικές όπερες και βασίζεται στη διάσημη ομότιτλη τραγωδία του Γκαίτε.