Φόρτωση Εκδηλώσεις

‘Ωρα ‘Εναρξης: 5.00 μ.μ. & 8.00 μ.μ.
Χορογραφία: PETER WRIGHT
Μουσική: PYOTR IL’YICH TCHAIKOVSKY

Περίληψη

Η ερμηνεία του Peter Wright του The Nutcracker έχει γοητεύσει τα παιδιά και τους ενήλικες από την πρώτη παράσταση του The Royal Ballet το 1984. Το 1892 το μπαλέτο του Lev Ivanov σε συνδυασμό με την πλούσια εικονική βαθμολογία του Tchaikovsky παρουσιάζονται σε μια γιορτινή περίοδο με έντονα σχέδια δημιουργόντας έτσι μία μαγική παραγωγή.

Το μπαλέτο αρχίζει στο γερμανικό σπίτι των Stahlbaums του 19ου αιώνα, όπου φιλοξενούν ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Η ρύθμιση της περιόδου αποτυπώνεται σε πολυτελή λεπτομέρεια από τα σχέδια του Julia Trevelyan Oman, τα οποία περιλαμβάνουν αυθεντικά χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμητικά που μαγικά έφεραν στη ζωή. Η χορογραφία του Wright ενσωματώνει έξυπνα θραύσματα του πρωτότυπου υλικού του μπαλέτου, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού pas de deux για τη Νεράιδα Ζάχαρης και τον Πρίγκιπα. Αλλά δίνοντας έμφαση στη σχέση της Clara με το Καρυοθραύστη, η παραγωγή κερδίζει συγκινητικά την πρώτη αγάπη.

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Πάνθεον.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

 • Oscar Wilde Season: The Importance of Being Earnest

  19 Δεκεμβρίου

  A new production of one of the funniest plays in English, Oscar Wilde’s The Importance of Being Earnest, will be broadcast live to cinemas from the Vaudeville Theatre in London’s West End.

 • Το Aλάτι της Γης

  20 Δεκεμβρίου

  Η ζωή και το έργο του φωτογράφου Sebastião Salgado, ο οποίος έχει περάσει σαράντα χρόνια στην τεκμηρίωση των υποβαθμισμένων κοινωνιών σε κρυφές γωνιές του κόσμου.

 • Royal Opera House Presents: Richard Wagners – Die Walküre

  22 Δεκεμβρίου

  Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, ο Sieglinde παρέχει καταφύγιο σε τραυματισμένο ξένο. Στην τελική ο Siegmund, αυτός ο ξένος είναι ο δίδυμος αδελφός του.