Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

‘Ωρα ‘Εναρξης: 8.00 μ.μ.
Χορογραφία: Κένεθ ΜακΜίλαν
Μουσική: Φραντς Λιστ
Είδος: Μπαλέτο

Περίληψη

Ο χορογράφος Kenneth MacMillan ζωντανεύει την Ευρώπη του 19ου αιώνα με αυτή τη σκοτεινή και δυνατή προβολή. Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, και μέσα από την εξαιρετική καθοδήγηση του μπαλέτου, αποκαλύπτεται μπροστά μας μία χώρα στα όρια της κατάρρευσης, εν μέσω πολέμου, καθώς και μία απόλυτη ερωτική ιστορία που καταλήγει σε τραγωδία. Οι θεατές καλούνται να νιώσουν κάτι δραματικά συναισθηματικό και ακραίο θέτοντας έτσι εν αμφιβόλω την όποια αντίληψη είχαν μέχρι τώρα για το κλασικό μπαλέτο.

Trailer Ταινίας

Tickets

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Πάνθεον.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

 • Ρόμα

  24 Ιανουαρίου - 30 Ιανουαρίου

  Το πιο προσωπικό έργο έως τώρα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλφόνσο Κουαρόν, η ταινία "Ρόμα" ακολουθεί την Κλίο, μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτον...

 • Κλέφτες Καταστημάτων

  31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

  H One from the Heart παρουσιάζει την αριστουργηματική νέα ταινία του κορυφαίου Ιάπωνα δημιουργού Χιροκάζου Κόρε-Έντα Κλέφτες Καταστημάτων.

 • Royal Opera House Presents: The Queen of Spades

  10 Φεβρουαρίου

  Η πιο φιλόδοξη όπερα του Τσαϊκόφσκι σε σκηνοθεσία του Στέφαν Χέιρχαμ, με ένα cast συμπεριλαμβανομένων των Eva-Maria Westbroek, Felicity Palmer και Aleksandrs Antonenko πρόκειται να μας καταπλήξει.