Φόρτωση Εκδηλώσεις

‘Ωρα ‘Εναρξης: 8.00 μ.μ
Χορογραφία: Natalia Makarova, Marius Petipa
Μουσική: Ludwig Minkus
Ενορχήστρωση: John Lanchbery
Παραγωγή: Natalia Makarova
Διάρκεια: 2 ώρες, 50 λεπτά

Περίληψη

Η Nikiya, μία χορεύτρια των ναών, είναι ερωτευμένη με τον πολεμιστή Solor. Ο Μπραχίν επιθυμεί επίσης την Nikiya, και όταν τον απορρίπτει, σχεδιάζει να εκδικηθεί την Σόλορ. Όταν ο Ύπατος Μπράχμιν λέει στον Rajah την μυστική αγάπη του Solor, ο Rajah αποφασίζει να σκοτωθεί η Nikiya. Η πριγκίπισσα Gamzatti η οποία είναι παντρεμένη με τον Σόλορ, την ίδια στιγμή προσπαθεί να δωροδοκήσει την Nikiya προκειμένου να εγκαταλείψει τον Σόλορ, αλλά η Nikiya αρνείται.

Ο Rajah και ο Gamzatti φροντίζουν να σκοτωθεί η Nikiya από ένα δάγκωμα φιδιού κατά τη διάρκεια των εορτασμών δέσμευσης. Απολυτασμένος, ο Σόλορ γεμίζει με τύψεις και στοιχειώνει τα οράματα της Nikiya. Δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη γαμήλια τελετή. Οι θεοί είναι εξοργισμένοι και καταστρέφουν τον ναό με όλους μέσα του. Στη μετά θάνατον ζωή, ο Σόλορ και η Nikiya είναι τελικά ενωμένοι.

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Πάνθεον.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

 • Coldplay: A Head Full of Dreams

  14 Νοεμβρίου

  Το “HEAD FULL OF DREAMS” προσφέρει σε βάθος το οικείο πορτρέτο της θεαματικής ανόδου του συγκροτήματος από τα backrooms των Camden Pubs.

 • Royal Opera House: Mayerling

  15 Νοεμβρίου

  Ο χορογράφος Kenneth MacMillan ζωντανεύει την Ευρώπη του 19ου αιώνα με αυτή τη σκοτεινή και δυνατή προβολή.

 • Royal Opera House: La Bayadère

  5 Δεκεμβρίου

  Η Nikiya, μία χορεύτρια των ναών, είναι ερωτευμένη με τον πολεμιστή Solor. Ο Μπραχίν επιθυμεί επίσης την Nikiya, και όταν τον απορρίπτει, σχεδιάζει να εκδικηθεί την Σόλορ.