Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

‘Ωρα ‘Εναρξης: 8.30 μ.μ.
Σκηνοθεσία: Jennifer Peedom
Συγγραφείς: Robert Macfarlane, Jennifer Peedom
Πρωταγωνιστούν: Willem Dafoe

Περίληψη

Μια μοναδική κινηματογραφική και μουσική συνεργασία μεταξύ της Αυστραλιανής Ορχήστρας Επιμελητηρίων και του σκηνοθέτη της BAFTA, Jennifer Peedom, Το Βουνό, είναι μια εκθαμβωτική εξερεύνηση της εμμονής μας στα βουνά. Μόνο πριν από τρεις αιώνες, η αναρρίχηση σε ένα βουνό θα είχε θεωρηθεί τρέλλα. Η ιδέα ελάχιστα υπήρχε ότι τα άγρια τοπία θα μπορούσαν να κρατήσουν οποιοδήποτε είδος έλξης. Οι κορυφές ήταν σημεία κινδύνου, όχι ομορφιάς. Γιατί λοιπόν τώρα ελκόμαστε τόσο πολύ από τα βουνά; Το Βουνό μας δείχνει τη μαγευτική δύναμη των υψηλών επιπέδων και τη διαρκή δύναμή τους να διαμορφώνουν τη ζωή και τα όνειρά μας.

Μάθετε περισσότερα στο:

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

 • Ρόμα

  24 Ιανουαρίου - 30 Ιανουαρίου

  Το πιο προσωπικό έργο έως τώρα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλφόνσο Κουαρόν, η ταινία "Ρόμα" ακολουθεί την Κλίο, μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτον...

 • Κλέφτες Καταστημάτων

  31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

  H One from the Heart παρουσιάζει την αριστουργηματική νέα ταινία του κορυφαίου Ιάπωνα δημιουργού Χιροκάζου Κόρε-Έντα Κλέφτες Καταστημάτων.

 • Royal Opera House Presents: The Queen of Spades

  10 Φεβρουαρίου

  Η πιο φιλόδοξη όπερα του Τσαϊκόφσκι σε σκηνοθεσία του Στέφαν Χέιρχαμ, με ένα cast συμπεριλαμβανομένων των Eva-Maria Westbroek, Felicity Palmer και Aleksandrs Antonenko πρόκειται να μας καταπλήξει.