Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ώρα Έναρξης: 8.30 μ.μ.
Σκηνοθεσία: Lili Fini Zanuck
Συγγραφείς: Stephen ‘Scooter’ Weintraub, Larry Yelen
Προταγωνιστούν: Eric Clapton, Pattie Boyd, George Harrison

Περίληψη

Λάτρεις της μουσικής, των ντοκιμαντέρ και ειδικότερα του Έρικ Κλάπτον καλούνται σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη σ’ αυτό το πολυβραβευμένο και αγαπημένο μουσικό. Την Τετάρτη 28 Μαρτίου, το θέατρο Πάνθεον θα προβάλει το ντοκιμαντέρ Eric Clapton – Life In 12 Bars, μαζί με το συγκρότημα The Zilla Project σε μια ακόλουθη τιμητική συναυλία για την μουσική του.

Στο ντοκιμαντέρ, με το όποιο ανοίγει η βράδια η ώρα 19.30, οι βραβευμένοι με Όσκαρ παράγωγοι του, παρουσιάζουν τη ταραχώδη ζωή ενός θρύλου της μουσικής το προσωπικό ταξίδι του Έρικ Κλάπτον, αυτού του ένδοξου και φημισμένου κιθαρίστα, απεικονίζεται μέσα από τις λαμπρές στιγμές της πορείας του στα μουσικά δρώμενα, τα τεράστια επιτεύγματα του αλλά και στις δύσκολες, τραγικές στιγμές της ζωής του. Δεν παραλείπονται τα τραυματικά παιδικά του χρόνια, την πάλη του με τα ναρκωτικά, και τον τραγικό χαμό του 3χρόνου γιού του, γιατί είναι όλα του τα βιώματα που έχουν κάνει τον Έρικ Κλάπτον αυτό που είναι και τη μουσική του, τη μουσική που ο κόσμος αγαπάει.

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Pantheon.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

  • Οι Επαναστάτριες

    Rebelles Movie14 Ιουνίου - 19 Ιουνίου

    Οι επαναστάτριες, όπως τιτλοφορείται η ταινία στα γαλλικά, έχουν ζήσει μια ζωή υπό τη σκιά ανδρών και ουσιαστικά χειραφετούνται με την πράξη τους σε ένα σύντομο αστικό γουέστερν ταραντινικών...

  • Yesterday

    Yesterday Movie28 Ιουνίου - 4 Ιουλίου

    Μετά από ένα γενικό black out σε όλο τον κόσμο, ένας νεαρός και άσημος μουσικός διαπιστώνει κάτι απίστευτο: πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει καταγεγραμμένο το όνομα των Beatles.