Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

‘Ωρα ‘Εναρξης: 4.00 μ.μ.

Περίληψη

Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, ο Sieglinde παρέχει καταφύγιο σε τραυματισμένο ξένο. Στην τελική ο Siegmund, αυτός ο ξένος είναι ο δίδυμος αδελφός του, Sieglinde με τον οποίο χωρίστηκε στην παιδική ηλικία. Άγνωστο σε αυτούς, ο πατέρας τους είναι ο Wotan, ο ισχυρότερος από τους θεούς. Μέσω του Siegmund, ο Wotan ελπίζει να ανακτήσει ένα χρυσό δαχτυλίδι της απόλυτης δύναμης.

Ο αδελφός και η αδελφή ερωτεύονται και φεύγουν, λαμβάνοντας μαζί ένα σπαθί που προορίζεται για έναν ήρωα. Ως θεά του γάμου, η σύζυγος του Wotan, Φρίκα, απαιτεί θυμωμένα ότι ο Wotan δεν πρέπει να προστατεύει τα παιδιά του για να υπηρετήσει τους σκοπούς του. Ο Βότα το παραδέχεται με πικρία. Ωστόσο, η κόρη του Wotan Brünnhilde, μια Βαλκυρία, το παίρνει για να σωθεί ο Siegmund.
Η Wotan την σταματάει, και ο Siegmund σκοτώνεται στη μάχη, το σπαθί του θρυμματίζεται.

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Πάνθεον.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

 • Capernaum

  21 Φεβρουαρίου - 24 Φεβρουαρίου

  Η ιστορία ενός ατίθασου, χαρισματικού αγοριού, το οποίο επαναστατεί ενάντια στη, γεμάτη κακουχίες, ζωή του και παλεύει να βρει τρόπο να επιβιώσει στις παραγκουπόλεις του Λιβάνου.

 • Η Σύζυγος

  21 Φεβρουαρίου - 24 Φεβρουαρίου

  Η Τζόαν είναι η τέλεια σύζυγος- επί σαράντα χρόνια έχει θυσιάσει τα όνειρα της για να στηρίξει το σύζυγο της και τη λογοτεχνική του καριέρα. Ο γάμος τους έχει χτιστεί με άνισους όρους κι εκείνη...

 • Ρόμα

  4 Μαρτίου - 7 Μαρτίου

  Το πιο προσωπικό έργο έως τώρα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλφόνσο Κουαρόν, η ταινία "Ρόμα" ακολουθεί την Κλίο, μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτον...