Φόρτωση Εκδηλώσεις

‘Ωρα ‘Εναρξης: 4.00 μ.μ.

Περίληψη

Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, ο Sieglinde παρέχει καταφύγιο σε τραυματισμένο ξένο. Στην τελική ο Siegmund, αυτός ο ξένος είναι ο δίδυμος αδελφός του, Sieglinde με τον οποίο χωρίστηκε στην παιδική ηλικία. Άγνωστο σε αυτούς, ο πατέρας τους είναι ο Wotan, ο ισχυρότερος από τους θεούς. Μέσω του Siegmund, ο Wotan ελπίζει να ανακτήσει ένα χρυσό δαχτυλίδι της απόλυτης δύναμης.

Ο αδελφός και η αδελφή ερωτεύονται και φεύγουν, λαμβάνοντας μαζί ένα σπαθί που προορίζεται για έναν ήρωα. Ως θεά του γάμου, η σύζυγος του Wotan, Φρίκα, απαιτεί θυμωμένα ότι ο Wotan δεν πρέπει να προστατεύει τα παιδιά του για να υπηρετήσει τους σκοπούς του. Ο Βότα το παραδέχεται με πικρία. Ωστόσο, η κόρη του Wotan Brünnhilde, μια Βαλκυρία, το παίρνει για να σωθεί ο Siegmund.
Η Wotan την σταματάει, και ο Siegmund σκοτώνεται στη μάχη, το σπαθί του θρυμματίζεται.

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Πάνθεον.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

 • Oscar Wilde Season: The Importance of Being Earnest

  19 Δεκεμβρίου

  A new production of one of the funniest plays in English, Oscar Wilde’s The Importance of Being Earnest, will be broadcast live to cinemas from the Vaudeville Theatre in London’s West End.

 • Το Aλάτι της Γης

  20 Δεκεμβρίου

  Η ζωή και το έργο του φωτογράφου Sebastião Salgado, ο οποίος έχει περάσει σαράντα χρόνια στην τεκμηρίωση των υποβαθμισμένων κοινωνιών σε κρυφές γωνιές του κόσμου.

 • Royal Opera House Presents: Richard Wagners – Die Walküre

  22 Δεκεμβρίου

  Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, ο Sieglinde παρέχει καταφύγιο σε τραυματισμένο ξένο. Στην τελική ο Siegmund, αυτός ο ξένος είναι ο δίδυμος αδελφός του.