Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

‘Ωρα ‘Εναρξης: 8.00 μ.μ.
Σκηνοθεσία: Mat Whitecross
Διάρκεια: 115 λεπτά

Περίληψη

Το “HEAD FULL OF DREAMS” προσφέρει σε βάθος το οικείο πορτρέτο της θεαματικής ανόδου του συγκροτήματος από τα backrooms των Camden Pubs.

Στην καρδιά της ιστορίας θα δούμε την αδιάσπαστη αδελφοσύνη της μπάντας που έχει υπομείνει σε πολλά υψηλά και χαμηλά επίπεδα.

Η ταινία διευθύνεται από τον Mat Whitecross, σκηνοθέτη του Supersonic, το αναγνωρισμένο ντοκιμαντέρ του Oasis 2016, ο οποίος συναντήθηκε με τους τέσσερις φίλους του κολλεγίου στο Λονδίνο, προτού σχηματίσουν τη μπάντα.

Από την πρώτη πρόβα σε ένα στενό φοιτητικό υπνοδωμάτιο, το Whitecross ήταν εκεί για να συλλάβει τη μουσική και τις σχέσεις στην ταινία.

Trailer Ταινίας

Εισιτήρια

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com, επιλεγμένα περίπτερα «So Easy» και στο θέατρο Πάνθεον.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

 • Ρόμα

  24 Ιανουαρίου - 30 Ιανουαρίου

  Το πιο προσωπικό έργο έως τώρα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και συγγραφέα Αλφόνσο Κουαρόν, η ταινία "Ρόμα" ακολουθεί την Κλίο, μια νέα οικιακή βοηθό μιας οικογένειας στη Ρόμα, μια γειτον...

 • Κλέφτες Καταστημάτων

  31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

  H One from the Heart παρουσιάζει την αριστουργηματική νέα ταινία του κορυφαίου Ιάπωνα δημιουργού Χιροκάζου Κόρε-Έντα Κλέφτες Καταστημάτων.

 • Royal Opera House Presents: The Queen of Spades

  10 Φεβρουαρίου

  Η πιο φιλόδοξη όπερα του Τσαϊκόφσκι σε σκηνοθεσία του Στέφαν Χέιρχαμ, με ένα cast συμπεριλαμβανομένων των Eva-Maria Westbroek, Felicity Palmer και Aleksandrs Antonenko πρόκειται να μας καταπλήξει.